info@plazh.com +35542233997

Xoria Deluxe

/ Xoria Deluxe


Xoria Deluxe

Xoria Deluxe
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard B block room side ... + 0 €


Standard B block room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1096 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1305 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1096 €
Rezervo
Standard A Block Room Side ... + 0 €


Standard A Block Room Side Sea View: Adult: 2 Children: 0 Price : 1096 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1305 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1096 €
Rezervo
Standard main building room ... + 18 €


Standard main building room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1114 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1331 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1114 €
Rezervo
Suite room + 146 €


Suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1242 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1514 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1242 €
Rezervo
Deluxe suite room sea view + 196 €


Deluxe suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1292 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1585 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1292 €
Rezervo
Standard large room + 320 €


Standard large room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1416 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1762 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1416 €
Rezervo
Family dublex 2 bedroom + 449 €


Family dublex 2 bedroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1545 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1947 €
( - 21 % )
Çmimi Total

1545 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30