Corfu Belvedere

Korfuz, Greqi

Plazh.com

Tiranë

TIRANE

20 May, 23:00

Koha e udhëtimit

Korfuz

Korfuz

21 May, 11:00

Plazh.com

Korfuz

Korfuz

24 May, 11:00

Koha e udhëtimit

Tiranë

TIRANE

24 May, 20:00

Corfu Belvedere

Korfuz, Greqi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Dhomë Comfort + 0 €

Dhomë Comfort: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

398 €
Rezervo
Dhomë Standarte + 52 €

Dhomë Standarte: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

450 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit