Plazh në Antalya me Charter
Plazh në Bodrum me Charter
Kroçiere në Dete dhe Lumenj nga Krociere.com
Ture Ndërkombëtare me Avion
Plazh në Korfuz
Plazh në Halkidiki
Plazh në Rivierën Olimpike
Plazh në Parga - Preveza
Ture Ndërkombëtare me Autobus