Lyttos Beach

70014 Hersonissos ,Crete Island,,

    Nuk ka imazhe të disponueshme
Aegean Airlines

Tiranë

TIA

20 Sep, 23:25

FLUTURIM DIREKT

Kretë - Heraklion me Aegean

HER

21 Sep, 01:50

Aegean Airlines

Kretë - Heraklion me Aegean

HER

24 Sep, 19:00

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

24 Sep, 19:30

Lyttos Beach

70014 Hersonissos ,Crete Island,,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Suite Sea Front Sharing Poo... + 0 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2700.88 €
Rezervo
Suite Sea View Sharing Pool + -180 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2520.84 €
Rezervo
Family Superior Sliding Doo... + -767 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1933.33 €
Rezervo
Family 2 Sleeping Areas Gar... + -127 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2572.96 €
Rezervo
Family 2 Sleeping Areas Gar... + -790 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1910.82 €
Rezervo
Family Superior Sliding Doo... + -883 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1817.25 €
Rezervo
Family Sliding Door Sea View + -710 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1990.18 €
Rezervo
Family Sliding Door Garden ... + -952 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1748.55 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front Indi... + -516 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2184.44 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front Shar... + -760 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1940.44 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front 1st ... + -983 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1717.75 €
Rezervo
Double Superior Land View ... + -871 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1829.09 €
Rezervo
Double Sea View + -1193 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1506.91 €
Rezervo
Double Garden/Land View + -1433 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1267.64 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit