Queen's Park Göynük

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

11 Jun, 02:20

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

11 Jun, 05:10

Plazh.com

Antalya me Charter

AYT

18 Jun, 00:20

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

18 Jun, 01:30

Queen's Park Göynük

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard club room + 0 €

Standard club room: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1716 €
( - 28 % )
Çmimi Total

1229 €
Rezervo
Standard hotel room + 98 €

Standard hotel room: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1880 €
( - 29 % )
Çmimi Total

1327 €
Rezervo
Family club room + 365 €

Family club room: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2325 €
( - 31 % )
Çmimi Total

1594 €
Rezervo
Family hotel room + 594 €

Family hotel room: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2706 €
( - 33 % )
Çmimi Total

1823 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit