Messonghi Beach

Korfuz, Greqi

Plazh.com

Tiranë

TIRANE

06 May, 23:00

Koha e udhëtimit

Korfuz

Korfuz

07 May, 11:00

Plazh.com

Korfuz

Korfuz

10 May, 11:00

Koha e udhëtimit

Tiranë

TIRANE

10 May, 20:00

Messonghi Beach

Korfuz, Greqi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Dhome Comfort Standarte + 0 €

Dhome Comfort Standarte: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

422 €
Rezervo
Dhome Familjare Comfort Kre... + 4 €

Dhome Familjare Comfort Krevat Marinari: Adult: 2 Children: 0

3 Netë
Çmimi Total

426 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit