Galaxy Beach Hotel

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

11 Jun, 02:20

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

11 Jun, 05:10

Plazh.com

Antalya me Charter

AYT

18 Jun, 00:20

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

18 Jun, 01:30

Galaxy Beach Hotel

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Anex Building Land View + 0 €

Anex Building Land View: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
1208 €
( - 18 % )
Çmimi Total

995 €
Rezervo
Standard Room + 30 €

Standard Room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
1251 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1025 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit