Amelia Beach Resort & Spa

,

Pegasus

Tiranë

TIA

07 Jun, 02:25

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

07 Jun, 05:20

Pegasus

Antalya me Charter

AYT

14 Jun, 00:30

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

14 Jun, 01:40

Amelia Beach Resort & Spa

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room sea side + 0 €

Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1467 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1268 €
Rezervo
Standard Room Sea View + 20 €

Standard Room Sea View: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1492 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1288 €
Rezervo
Standard Room With Bunkbed ... + 226 €

Standard Room With Bunkbed Sea View: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1750 €
( - 15 % )
Çmimi Total

1494 €
Rezervo
Family 2 Rooms + 710 €

Family 2 Rooms: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2355 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1978 €
Rezervo
Family 2 bedroom & 2 bathro... + 916 €

Family 2 bedroom & 2 bathroom sea view: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2612 €
( - 16 % )
Çmimi Total

2184 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit