Club Hotel Turan Prince World

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

11 Jun, 02:20

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

11 Jun, 05:10

Plazh.com

Antalya me Charter

AYT

18 Jun, 00:20

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

18 Jun, 01:30

Club Hotel Turan Prince World

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard club room + 0 €

Standard club room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
1998 €
( - 15 % )
Çmimi Total

1698 €
Rezervo
Standard hotel room sea view + 127 €

Standard hotel room sea view: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
2157 €
( - 15 % )
Çmimi Total

1825 €
Rezervo
Club Dublex Family Room + 695 €

Club Dublex Family Room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
2867 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2393 €
Rezervo
Hotel Dublex Family Room La... + 790 €

Hotel Dublex Family Room Land View: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
2986 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2488 €
Rezervo
Hotel Dublex Family Room Se... + 885 €

Hotel Dublex Family Room Sea View: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
3104 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2583 €
Rezervo
Standard select room + 885 €

Standard select room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
3104 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2583 €
Rezervo
Select Dublex Family Room + 1927 €

Select Dublex Family Room : Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
4407 €
( - 18 % )
Çmimi Total

3625 €
Rezervo
Junior suite select room + 1927 €

Junior suite select room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
4407 €
( - 18 % )
Çmimi Total

3625 €
Rezervo
Senior suite select room + 2763 €

Senior suite select room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
5452 €
( - 18 % )
Çmimi Total

4461 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit