info@plazh.com +35542233997

Throne Beach Resort & Spa

/ Throne Beach Resort & Spa


Throne Beach Resort & Spa

Throne Beach Resort & Spa
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 942 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

942 €
Rezervo
Family Room + 167 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1109 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1109 €
Rezervo
Superior family room + 409 €


Superior family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1351 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1351 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Plazh.com Ekskluzive
  • Dy fëmijë falas
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30