info@plazh.com +35542233997

Victoria Suite Hotel and Spa

/ Bodrum
25 km nga aeroporti


Victoria Suite Hotel and Spa

Bodrum
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

637 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Bodrum
31 Oct, 02:20
Return Flight
Bodrum - Tiranë
05 Nov, 15:45