Nga Data: Deri datė: Dhomė

Avantgard Comfort (ex diamond club) 5* - Kemer

Kemer

Kemer

Më Shume Detaje:
Hoteli gjendet 45 km larg nga aeroporti , 8 km larg nga Kemeri dhe ndodhet nė breg tė detit.

Avantgard Comfort (ex diamond club) 5* - Kemer

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standarte 2 FEMIJE FALAS (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 25/05/2018 nė 06/06/2018
€ 141.60
nga 07/06/2018 nė 26/06/2018
€ 165.60
nga 27/06/2018 nė 14/07/2018
€ 184.80
nga 15/07/2018 nė 22/08/2018
€ 204.00
nga 23/08/2018 nė 08/09/2018
€ 184.80
nga 09/09/2018 nė 30/09/2018
€ 165.60
» Dhomė Standarte (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 25/05/2018 nė 06/06/2018
€ 141.60
nga 07/06/2018 nė 26/06/2018
€ 165.60
nga 27/06/2018 nė 14/07/2018
€ 184.80
nga 15/07/2018 nė 22/08/2018
€ 204.00
nga 23/08/2018 nė 08/09/2018
€ 184.80
nga 09/09/2018 nė 30/09/2018
€ 165.60
» Dhomė Standarte Teke (Max: 1 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 25/05/2018 nė 06/06/2018
€ 105.60
nga 07/06/2018 nė 26/06/2018
€ 123.60
nga 27/06/2018 nė 14/07/2018
€ 138.00
nga 15/07/2018 nė 22/08/2018
€ 152.40
nga 23/08/2018 nė 08/09/2018
€ 138.00
nga 09/09/2018 nė 30/09/2018
€ 123.60
» Dhomė Standarte Pamje nga Deti (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė) Tarifa
nga 25/05/2018 nė 06/06/2018
€ 148.80
nga 07/06/2018 nė 26/06/2018
€ 172.80
nga 27/06/2018 nė 14/07/2018
€ 192.00
nga 15/07/2018 nė 22/08/2018
€ 211.20
nga 23/08/2018 nė 08/09/2018
€ 192.00
nga 09/09/2018 nė 30/09/2018
€ 172.80

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi ultra all inclusive

Nga Data: Deri datė: Dhomė