Nga Data: Deri datė: Dhomė

Eagles Palace - Ouranoupolis Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki

Hoteli ka 164 dhoma me pamje nga deti dhe toka, apartamente luksoze, suita me pishinë dhe bungalow që janë të dizejnuara për pushime elegante dhe ofrojnë pamje të jashtëzakonshme e panoramike.

Suitat luksoze dhe ato me pishinë ofrojnë privatësi të plotë, qasje të drejtpërdrejtë në plazh dhe premtojnë një eksperiencë unike ndërkohë që shikimi shkon larg në praninë mistike të malit Athos.

Më Shume Detaje: Hoteli ndodhet 129 km larg Selanikut dhe 5 km larg qytetit te Ouranoupolis.

Eagles Palace - Ouranoupolis Halkidiki

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Dhomė Standarte (Max: 2 Rritur ) Tarifa
nga 18/04/2019 nė 04/05/2019
€ 128.70
nga 05/05/2019 nė 18/05/2019
€ 159.50
nga 19/05/2019 nė 29/06/2019
€ 220.00
nga 30/06/2019 nė 20/07/2019
€ 251.90
nga 21/07/2019 nė 18/08/2019
€ 294.80
nga 19/08/2019 nė 07/09/2019
€ 251.90
nga 08/09/2019 nė 21/09/2019
€ 220.00
nga 22/09/2019 nė 05/10/2019
€ 159.50
nga 06/10/2019 nė 31/10/2019
€ 128.70
» Dhome Superiore me Pamje nga Kopshti (Max 2 te Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 nė 04/05/2019
€ 144.10
nga 05/05/2019 nė 18/05/2019
€ 184.80
nga 19/05/2019 nė 29/06/2019
€ 260.70
nga 30/06/2019 nė 20/07/2019
€ 299.20
nga 21/07/2019 nė 18/08/2019
€ 339.90
nga 19/08/2019 nė 07/09/2019
€ 299.20
nga 08/09/2019 nė 21/09/2019
€ 260.70
nga 22/09/2019 nė 05/10/2019
€ 184.80
nga 06/10/2019 nė 31/10/2019
€ 144.10
» Dhomė Superiore Pamje nga Deti (Max: 2 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 nė 04/05/2019
€ 168.30
nga 05/05/2019 nė 18/05/2019
€ 206.80
nga 19/05/2019 nė 29/06/2019
€ 303.60
nga 30/06/2019 nė 20/07/2019
€ 344.30
nga 21/07/2019 nė 18/08/2019
€ 407.00
nga 19/08/2019 nė 07/09/2019
€ 144.10
nga 08/09/2019 nė 21/09/2019
€ 303.60
nga 22/09/2019 nė 05/10/2019
€ 206.80
nga 06/10/2019 nė 31/10/2019
€ 168.30
» Suite Familjare Garden View (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė ose 3 Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 nė 04/05/2019
€ 215.60
nga 05/05/2019 nė 18/05/2019
€ 262.90
nga 19/05/2019 nė 29/06/2019
€ 398.20
nga 30/06/2019 nė 20/07/2019
€ 480.70
nga 21/07/2019 nė 18/08/2019
€ 595.10
nga 19/08/2019 nė 07/09/2019
€ 480.70
nga 08/09/2019 nė 21/09/2019
€ 398.20
nga 22/09/2019 nė 05/10/2019
€ 262.90
nga 06/10/2019 nė 31/10/2019
€ 215.60
» Suite (Max : 2 Rritur+2Femije ose 3 te Rritur) Tarifa
nga 18/04/2019 nė 04/05/2019
€ 276.10
nga 05/05/2019 nė 18/05/2019
€ 286.00
nga 19/05/2019 nė 29/06/2019
€ 610.50
nga 30/06/2019 nė 20/07/2019
€ 737.00
nga 21/07/2019 nė 18/08/2019
€ 961.40
nga 19/08/2019 nė 07/09/2019
€ 737.00
nga 08/09/2019 nė 21/09/2019
€ 610.50
nga 22/09/2019 nė 05/10/2019
€ 396.00
nga 06/10/2019 nė 31/10/2019
€ 276.10

Ēmimet pėr dhomė, akomodimi fjetje dhe mėngjes

Nga Data: Deri datė: Dhomė