Nga Data: Deri datė: Dhomė

Viti i Ri nė Mavrovė, 3 Ditė €109

Maqedoni

Maqedoni

Viti i Ri në Mavrovë:
Mbëritja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.

- Hotel Makpetrol 3* - 3 netë - €140 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet nuk jane të përfshira)
Fëmijët deri 4 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si më i Rritur.

- Hotel Lodge 3* - 2 netë - €109 dhe 3 netë - €149 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet nuk jane të përfshira) (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Sport 3* - 2 netë - €119 dhe 3 netë - €159 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet nuk jane të përfshira) (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Bistra 4* - 2 netë - €139 dhe 3 netë - €194 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet nuk jane të përfshira);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Alpina 4* - 2 netë - €132 dhe 3 netë - €168 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (Pijet nuk jane të përfshira);

- Hotel Radika 5* - 3 netë - €329 për person në dhomë dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira) dhe Darka e 1 Janar;
4. Muzikë live dhe Argëtim më datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar.
5. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banjo me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.

Shtesa për Transportin me autobus €25

Me Shume Detaje: Nė pagesė nuk janė pėrfshirė:
1. Gjithshka qė nuk ėshtė pėrmendur nė kėtė program.
2. Udhėtimi ėshtė individual


Kujdes, Hotel Radika shitet VETEM pėr 3 netė.
Viti i Ri nė Mavrovė, 3 Ditė €109

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Viti i Ri 2 Netė
nga 31/12/2017 nė 02/01/2018
Tarifa »
Hotel Makpetrol 3* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 140.00

Hotel Lodge 3* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 109.00

Hotel Sport 3* - Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 119.00

Hotel Bistra 4* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 139.00

Hotel Alpina 4* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 132.00

Hotel Radika 5* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 329.00


» Viti i Ri 3 Netė
nga 31/12/2017 nė 03/01/2018
Tarifa »
Hotel Makpetrol 3* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 140.00

Hotel Lodge 3* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 149.00

Hotel Sport 3* - Dhomė Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fėmijė ose 3 Rritur)
€ 159.00

Hotel Bistra 4* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 194.00

Hotel Alpina 4* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 168.00

Hotel Radika 5* - Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 329.00


Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė