Nga Data: Deri datė: Dhomė

Dubai, 5 Ditė €485, 6 Ditė €509, 8 Ditė €550

Emiratet Arabe

Emiratet Arabe

PROGRAMI 4 NETE/5 DITE

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

 

PROGRAMI 5 NETE/6 DITE

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

PROGRAMI 7 NETE/8 DITE

Dita e Parë: Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

Dita e Tetë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.


Shtesë për Vizë në Dubai €75

Eksursionet Opsionale:
-
Vizitë në Abu Dhabi €65
- Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë €48
- Shëtitje dhe Darkë me Kroçiere Dhow €48
- Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa dhe Dubai Mall €80
- Dubai Miracle Garden €30
- Tur i Old Bazar €30

OFERTE SPECIALE
Çmimet janë të vlefshme për Rezervime deri më 27 Gusht

Me Shume Detaje: Ēmimi pėrfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
- Assistencė nė Aeroportin e Dubait.
- Fjetje nė Hotel sipas zgjedhjes,
- Mėngjeset nė Hotele,
- Shėtitje Panoramike gjysėm dite nė Dubai.
- Transfertė vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shėtitja nė Dubai dhe tė gjitha Ekskursionet janė nė anglisht.

Nuk janė pėrfshirė:
- Taksa e Qytetit qė paguhet nė Hotel.
- Ekskursionet janė opsionale.
- Siguracioni Shėndetėsor, sugjerohet, por nuk ėshtė i detyrueshėm.

Dubai, 5 Ditė €485, 6 Ditė €509, 8 Ditė €550

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Sezoni I - 5 Ditė
nga 06/09/2018 nė 10/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 525.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 525.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 550.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 579.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00


» Sezoni I - 8 Ditė
nga 06/09/2018 nė 13/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni I - 6 Ditė
nga 08/09/2018 nė 13/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni II - 8 Ditė
nga 08/09/2018 nė 15/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni III - 8 Ditė
nga 10/09/2018 nė 17/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni II - 6 Ditė
nga 10/09/2018 nė 15/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni II - 5 Ditė
nga 13/09/2018 nė 17/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 525.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 525.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 550.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 579.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00


» Sezoni IV - 8 Ditė
nga 13/09/2018 nė 20/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni III - 6 Ditė
nga 15/09/2018 nė 20/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni V - 8 Ditė
nga 15/09/2018 nė 22/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni VI - 8 Ditė
nga 17/09/2018 nė 24/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni IV - 6 Ditė
nga 17/09/2018 nė 22/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni III - 5 Ditė
nga 20/09/2018 nė 24/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 525.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 525.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 550.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 579.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00


» Sezoni VII - 8 Ditė
nga 20/09/2018 nė 27/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni V - 6 Ditė
nga 22/09/2018 nė 27/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni VIII - 8 Ditė
nga 22/09/2018 nė 29/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni V - 6 Ditė
nga 24/09/2018 nė 29/09/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 509.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 559.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 559.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 580.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 580.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 625.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 665.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 670.00


» Sezoni IX - 8 Ditė
nga 24/09/2018 nė 01/10/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


» Sezoni IV - 5 Ditė
nga 27/09/2018 nė 01/10/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 485.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 525.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 525.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 550.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 579.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 605.00


» Sezoni X - 8 Ditė
nga 27/09/2018 nė 04/10/2018
Tarifa »
Dhomė Standart Ramada Deira 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Grand Excelsior Bur Dubai 4* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 550.00

Dhomė Standart Copthorne 5* (Max: 3 Rritur)
€ 615.00

Dhomė Standart Majectic Tower 4*S (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 615.00

Dhomė Standart Coral Al Barsha 5* (Max: 3 Rritur)
€ 659.00

Dhomė Standart Swissotel Al Ghurair 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Media Rotana 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 659.00

Dhomė Standart Hawthorn Suites Jumeirah Beach 4*S (Max: 3 Rritur)
€ 725.00

Dhomė Standart Grand Hyatt 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00

Dhomė Standart Dukes The Palm 5* (Max: 2 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 755.00


Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė