Oferta Speciale Antalya

1. TURQI/ ANTALYA/ Antalya - Zgjedhja Jone

Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

   
 Primasol Telatiye Resort 5* - Al...Primasol Telatiye Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                  
Zbritje 43% për Nisje 18 Maj (6 nete), 33% për Nisje 21 Maj (7 nete) dhe 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €324 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €517 - Bëhet €374 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
  
 First Class 5* - Alanya First Class 5* - Alanya
               
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €442 - Bëhet €340 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €475 - Bëhet €365 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Holiday Garden 5* - Alanya Holiday Garden 5* - Alanya *OFERTE E RE*
               
Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €484 - Bëhet €348 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €526 - Bëhet €375 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Palmeras Beach 5* - Alanya Palmeras Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €378 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €534 - Bëhet €409 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Kemer Millenium Resort 5* (ex Ar... Kemer Millenium Resort 5* (ex Armas) - Kemer *OFERTE E RE*
               
Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €508 - Bëhet €343 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €529 - Bëhet €376 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Euphoria Palm Beach 5* - Side Euphoria Palm Beach 5* - Side *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 35% për Nisje deri 31 Maj dhe 25% për Nisje pas 30 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €514 - Bëhet €367 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €559 - Bëhet €396 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Incekum West Resort 5* - Alanya Incekum West Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                                                                       
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €492 - Bëhet €378  për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €534 - Bëhet €409  për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Simena Hotel 5* - Kemer Simena Hotel 5* - Kemer
     
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €542 - Bëhet €400 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €436 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Queens Park Goynuk 5* - Kemer Queens Park Goynuk 5* - Kemer
   
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €399 për person CLB/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €553 - Bëhet €443 për person CLB/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Armas Kaplan Paradise Hotel 5*-K... Armas Kaplan Paradise Hotel 5*-Kemer
                                                                
Zbritje 30% për Nisje deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €535 - Bëhet €396 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €584 - Bëhet €430 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
Concordia Celes Beach 5* - Alanya Concordia Celes Beach 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                                                                    
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €542 - Bëhet €400 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €436 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Kahya Resort  Aqua & SPA 5* -  A... Kahya Resort Aqua & SPA 5* - Alanya *OFERTE E RE*
   
Zbritje 45% për Nisje 18 Maj, 38% për Nisje 21 Maj, 35% për Nisje 22 Maj deri 10 Qershor dhe 25% për Nisje pas 10 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €379 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €438 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Meder Resort 5* - Kemer Meder Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*
               
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €416 për person PRO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €454 për person PRO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Calido Maris 5* - Side Calido Maris 5* - Side *OFERTE E RE*
                
Zbritje 46% për Nisje 18 Maj, 40% për Nisje 21 Maj dhe 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €376 për person PRO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €430 për person PRO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 MC Arancia Resort 5* - Alanya MC Arancia Resort 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €550 - Bëhet €406 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €601 - Bëhet €442 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Armas Labada Beach 5* - Kemer Armas Labada Beach 5* - Kemer *OFERTE E RE*
    
Zbritje 30% për Nisje deri 2 Qershor dhe 15% për Nisje pas 2 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €592 - Bëhet €436 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €477 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Side Valentine Resort & SPA 5* -...Side Valentine Resort & SPA 5* - Side
                 
Zbritje 45% për Nisje 18 Maj (6 nete), 40% për Nisje 21 Maj (7 nete) dhe 25% për datat e tjera për Rezervime të Hershme deri 20 Mars.
Çmimi Ishte €658 - Bëhet €418 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €727 - Bëhet €482 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €658 - Bëhet €522 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €658 - Bëhet €522 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
  
 Asia Beach 5* - Alanya

Asia Beach 5* - Alanya

Zbritje 15% për Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €471 - Bëhet €419 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €543 - Bëhet €458 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Transatlantik Hotel & SPA 5* - K...

Transatlantik Hotel & SPA 5* (ex Queen Elizabet) - Kemer
                    
Zbritje 34% për Nisje 18 Maj dhe 30% për Datat e Tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €572 - Bëhet €408 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €626 - Bëhet €459 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €572 - Bëhet €441 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €572 - Bëhet €441 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    

   
 Karmir Resort 5* - Kemer

Karmir Resort 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 45% për Nisje deri 26 Maj, 25% për Nisje 26 Maj deri 6 Qershor dhe 20% për nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €411 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €448 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €431 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €511 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
  
Daima Biz Resort 5* - Kemer Daima Biz Resort 5* - Kemer
                                                                                                                                   
Zbritje 18% për Nisje 18 Maj dhe 15% për Nisje datat e tjera për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €419  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €568 - Bëhet €467  për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €448  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €521 - Bëhet €448  për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Dream World Resort 5* - Side Dream World Resort 5* - Side
                    
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €430 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €472 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €451 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €451 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Royal Atlantis SPA & Resort 5* -... Royal Atlantis SPA & Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
                     
Zbritje 30% për Nisje deri 25 Maj dhe 25% për Nisje pas 25 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €431 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €471 për person ECO/STD (2+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €451 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €604 - Bëhet €488 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Jadore Deluxe Hotel & Spa 5* - Side Jadore Deluxe Hotel & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €621 - Bëhet €423 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €660 - Bëhet €462 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €621 - Bëhet €457 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €654 - Bëhet €478 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Seher Sun Palace Resort & SPA 5... Seher Sun Palace Resort & SPA 5* - Side
               
Zbritje 22% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €442 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €462 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €462 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Side Glamour Resort 5* - Side Side Glamour Resort 5* - Side
                    
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €448 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €491 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €468 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €468 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Raymar 5* - Alanya Raymar 5* - Alanya *OFERTE E RE*
                       
Rishikur për qëndrim deri 31 Maj. Zbritje 30% për Nisje pas 31 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €621 - Bëhet €412 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €674 - Bëhet €449 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €621 - Bëhet €432 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €704 - Bëhet €511 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Sural Resort 5* - Side

Sural Resort 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 32% për Nisje deri 7 Qershor dhe 20% për Nisje pas 7 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €600 - Bëhet €433 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €660 - Bëhet €474 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €600 - Bëhet €453 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €600 - Bëhet €453 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
  
 Washington Resort 5* - Side Washington Resort 5* - Side *OFERTE E RE*
       
Zbritje 20% për Nisje pas 11 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €535 - Bëhet €439 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €584 - Bëhet €482 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Çmimi Ishte €545 - Bëhet €469 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €485 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Imperial Sunland 5* - Kemer Imperial Sunland 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €471 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €518 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €491 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €520 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Dream World Aqua 5* - Side Dream World Aqua 5* - Side
                    
Zbritje 35% për Nisje deri 30 Maj, 15% për Nisje 1 Qershor deri 6 Korrik, 20% Nisje 7 Korrik deri 24 Gusht dhe 25% për Nisje pas 24 Gusht për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €442 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €484 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €462 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €462 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 VON Club Golden Beach 5* - Side VON Club Golden Beach 5* - Side *OFERTE E RE* 
                          
Zbritje 20% për Nisje deri 17 Qershor, 15% për Nisje 18 Qershor deri 25 Korrik dhe 20% për Nisje pas 25 Korrik Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €571 - Bëhet €454 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €626 - Bëhet €498 për person ECO/STD (2+1) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €571 - Bëhet €474 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €571 - Bëhet €474 për person ECO/STD (2+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Horus Paradise Luxury Resort 5* ... Horus Paradise Luxury Resort 5* - Side
     
Zbritje 38% për Nisje deri 25 Maj dhe 35% për Datat e Tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €452 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €496 për person STD (2+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €664 - Bëhet €472 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €715 - Bëhet €518 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Maxholidays Stone Palace (ex ve... Maxholidays Stone Palace (ex vera) - Side
                    
Zbritje 20% për Dhomat Ekonomike dhe 30% për Tipet e tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €461 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €481 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €481 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Iz Flower Side Beach 5* - Side Iz Flower Side Beach 5* - Side
        
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €464 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €618 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €564 - Bëhet €484 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €586 - Bëhet €503 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    
   
 Bosphorus Sorgun 5* - Side

Bosphorus Sorgun 5* - Side *OFERTE E RE*

Zbritje 35% për Nisje deri 29 Maj, 40% për Nisje 1-30 Qershor dhe 45% për Nisje pas 30 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €479 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €761 - Bëhet €528 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €522 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €726 - Bëhet €549 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Fame Residence 5* - Kemer Fame Residence 5* - Kemer
                                                        
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €464 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €510 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €484 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €484 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Champion Holiday Village 5* - Kemer Champion Holiday Village 5* - Kemer

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS dhomat krevat marinari.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €464 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €510 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €484 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €484 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
       
 Zena Resort 5* - Kemer Zena Resort 5* - Kemer
                                                                    
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €471 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €518 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €491 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €491 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer Ghazal Resort Thalasso 5* - Kemer *OFERTE E RE*
                        
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €625 - Bëhet €446 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €488 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €625 - Bëhet €479 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €625 - Bëhet €479 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Innvista Hotel 5* - Belek

Innvista Hotel 5* - Belek *OFERTE E RE* 

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €711 - Bëhet €460 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €740 - Bëhet €514 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €711 - Bëhet €515 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €532 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
  
 Sensitive Premium Resort & SPA 5...Sensitive Premium Resort & SPA 5 - Belek
                 
Zbritje 30% për Nisje deri 8 Qershor dhe 25% për Nisje pas 8 Qershor për Rezervime të hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €461 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €507 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €481 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €481 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Armas Belek 5* - Belek Armas Belek 5* - Belek
            
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €482 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €532 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €502 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €502 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya OZ Incekum Beach Resort 5* - Alanya
                                                                    
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €483 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €668 - Bëhet €532 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €503 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €503 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Throne Seagate 5*  - Belek Throne Seagate 5* - Belek 
                           
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €491 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €710 - Bëhet €541 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €511 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €607 - Bëhet €511 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Sentido Flora Garden 5* - Side +16Sentido Flora Garden 5* - Side +16 *OFERTE E RE*
                                                     
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €508 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €561 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €528 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €528 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Club Felicia Village 5* - SideClub Felicia Village 5* - Side *OFERTE E RE*
           
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €507 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €561 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €527 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
  
 Cesars Temple Deluxe 5* - Belek

Cesars Temple Deluxe 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                                                    
Zbritje 18% për Nisje pas 31 Korrik, 13% për Nisje 1 Qershor deri 31 Korrik dhe 8% për Nisje deri 31 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €514 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €652 - Bëhet €568 për person STD (2+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €593 - Bëhet €534 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €574 për person STD (2+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

   
 Crystal Admiral Resort 5* - Side Crystal Admiral Resort 5* - Side
            
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €526 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €702 - Bëhet €582 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €546 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €546 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Club Turan Prince World 5* - Side Club Turan Prince World 5* - Side *OFERTE E RE*
           
Zbritje 20% për Nisje deri 26 Maj dhe 15% për datat e tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €500 për person CLB (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €552 për person CLB (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €520 për person CLB (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €539 për person CLB (3+1) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    
   
 Sea World Resort & SPA 5* - Side Sea World Resort & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*
                                                                       
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €657 - Bëhet €481 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €727 - Bëhet €530 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €657 - Bëhet €502 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €657 - Bëhet €502 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Azura Deluxe 5* - Alanya Azura Deluxe 5* - Alanya               
             
Zbritje 20% për Nisje 25 Maj, 10% për Nisje 25 Qershor deri 4 Korrik, dhe 15% për Nisje pas 4 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €512 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €710 - Bëhet €565 për person DLX (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €532 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €612 për person DLX (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Kervansaray Kundu 5* - Lara Kundu Kervansaray Kundu 5* - Lara Kundu
     
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €501 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €761 - Bëhet €579 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €521 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €521 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë      
   
 Presa Di Finica 5* - Kemer Presa Di Finica 5* - Kemer *OFERTE E RE*
            
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €512 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €710 - Bëhet €565 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €532 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €643 - Bëhet €532 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Villa Side Residence 5*-Side Villa Side Residence 5*-Sid *OFERTE E RE*
   
Zbritje 15% për Nisje deri 22 Qershor dhe 20% për Nisje pas 22 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €519 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €574 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €539 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €539 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Crystal Paraiso Verde 5* - Belek Crystal Paraiso Verde 5* - Belek *OFERTE E RE*
                           
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €526 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €702 - Bëhet €582 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €546 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €636 - Bëhet €546 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 FUN & SUN Club Saphire 5* - Kemer TUI FUN & SUN Club Saphire 5* - Kemer *OFERTE E RE*
            
Zbritje 40% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €538 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €920 - Bëhet €597 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €558 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €558 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Crystal De Luxe 5* - Kemer Crystal De Luxe 5* - Kemer
                   
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €550 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €570 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €665 - Bëhet €570 për person STD (3) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Long Beach Harmony 5* - Alanya Long Beach Harmony 5* - Alanya
                      
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €650 - Bëhet €537 për person STD (2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €718 - Bëhet €596 për person STD (2) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €650 - Bëhet €557 për person STD (2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €674 - Bëhet €578 për person STD (2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Sirius Deluxe 5* - Alanya Sirius Deluxe 5* - Alanya
                 
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €519 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €574 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €539 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €653 - Bëhet €559 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Mirada Del Mar 5* - Kemer

Mirada Del Mar 5* - Kemer

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €516 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €803 - Bëhet €583 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €536 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €536 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Litore Resort 5* - Alanya

Litore Resort 5* - Alanya
                     
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €611 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €819 - Bëhet €681 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €631 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €631 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

   
 Lykia World Resort 5* - Belek Lykia World Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                   
Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €802 - Bëhet €554 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €614 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €802 - Bëhet €574 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €802 - Bëhet €574 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   
   
 Starlight Thalasso & Spa 5* - Side Starlight Thalasso & Spa 5* - Side *OFERTE E RE*
                     
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €540 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €598 për person CLB (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €560 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €560 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu Kervansaray Lara 5* - Lara Kundu
   
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €545 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €605 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €565 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €686 - Bëhet €565 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Sherwood Dreams Resort 5* - Belek Sherwood Dreams Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                 
Zbritje 20% për Nisje deri 26 Maj dhe 15% për Nisje pas 26 Maj për Rezervime të Hershme deri 3 Prill.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €575 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €803 - Bëhet €639 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €595 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €722 - Bëhet €595 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Side Star Resort 5* - Side Side Star Resort 5* - Side
                                                                    
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €562 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €819 - Bëhet €623 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €582 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €737 - Bëhet €582 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Akka Alinda 5* - Kemer Akka Alinda 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Nisje pas 6 Qershor dhe Çmim i Rishikuar për qëndrim deri 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €740 - Bëhet €585 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €810 - Bëhet €651 për person ANX/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €740 - Bëhet €605 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €774 - Bëhet €612 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 The Raga 5* - Side +16 The Raga 5* - Side *OFERTE E RE* *I RI* +16
            
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 1 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €617 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 5 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Letoonia Golf Resort 5* - Belek Letoonia Golf Resort 5* - Belek
                 
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 14 Prill. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €728 - Bëhet €599 për person GAR/BUN (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €803 - Bëhet €668 për person GAR/BUN (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €728 - Bëhet €619 për person GAR/BUN (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €758 - Bëhet €649 për person GAR/BUN (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Miracle Resort 5* - Lara Kundu Miracle Resort 5* - Lara Kundu

Zbritje 30% për Nisje deri 25 Maj dhe 25% për Nisje pas 25 Maj për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €602 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €929 - Bëhet €671 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €622 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €652 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
 Fame Residence 5*- Lara Kundu

Fame Residence 5*- Lara Kundu

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €562 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €836 - Bëhet €636 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €582 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €582 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. 
   
 Mirage Park Resort 5* - Kemer

Mirage Park Resort 5* - Kemer

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €552 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €819 - Bëhet €624 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €572 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €736 - Bëhet €572 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.             
   
 Marti Myra 5* - Kemer Marti Myra 5* - Kemer 
                 
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €605 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €886 - Bëhet €674 për person ECO/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €625 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €794 - Bëhet €625 për person ECO/STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Limak Limra Deluxe 5* - Kemer

Limak Limra Deluxe 5* - Kemer
   
Zbritje 20% për Nisje deri 6 Qershor dhe 10% për Nisje pas 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €609 për person PAR/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €853 - Bëhet €679 për person PAR/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €629 për person PAR/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €766 - Bëhet €629 për person PAR/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

   
 Delphin Botanik Platinum 5* - Al... Delphin Botanik Platinum 5* - Alanya
                    
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €612 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 19 Maj.
Çmimi Ishte €945 - Bëhet €682 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €632 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €632 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë     
   
 Turquoise Hotel & SPA 5* - Side Turquoise Hotel & SPA 5* - Side *OFERTE E RE*
        
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €627 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €878 - Bëhet €699 për person ANX/STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €647 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €647 për person ANX/STD (3) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Maritim Pine Beach Resort 5* - B... Maritim Pine Beach Resort 5* - Belek
                                                  
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €627 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €878 - Bëhet €699 për person CLB (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €647 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €805 - Bëhet €661 për person CLB (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 TUI Magiclife Jacaranda Imperial... TUI Magiclife Jacaranda Imperial 5* - Side *OFERTE E RE*
                  
Zbritje 52% për Nisje 18 Maj (6 netë), 50% për Nisje 19 - 30 Maj dhe 25% për Datat e Tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €482 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €954 - Bëhet €546 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €515 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €515 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek TUI Magiclife Masmavi 5* - Belek
                        
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €668 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €852 - Bëhet €668 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
IC Santai Family Resort 5* - Belek IC Santai Family Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                                                     
Zbritje 20% për Nisje deri 26 Maj dhe 15% për Nisje pas 26 Maj Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €625 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €862 - Bëhet €686 për person STD/STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €663 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €751 - Bëhet €663 për person STD/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
  Royal Alhambra Palace 5* - Side Royal Alhambra Palace 5* - Side *OFERTE E RE*
                    
Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri 20 Prill.
Çmimi Ishte €859 - Bëhet €653 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €962 - Bëhet €731 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €859 - Bëhet €673 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €859 - Bëhet €673 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Concorde Deluxe 5* - Lara KunduConcorde Deluxe 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                     
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €638 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €988 - Bëhet €713 për person STD (3+1) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €658 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €658 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
  
 Barut Hemera Resort & SPA 5* - Side Barut Hemera Resort & SPA 5* - Side 
            
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €685 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €920 - Bëhet €767 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €705 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €823 - Bëhet €705 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Susesi Luxury Resort 5* - BelekSusesi Luxury Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                
Zbritje 35% për Nisje deri 25 Maj, 25% për Nisje 26 Maj deri 11 Qershor, 20% për Nisje 12 Qershor deri 7 Korrik dhe 25% për Nisje pas 7 Korrik për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €985 - Bëhet €695 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €1109 - Bëhet €754 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €985 - Bëhet €715 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €985 - Bëhet €775 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
  
 Akka Antedon 5* - Kemer Akka Antedon 5* - Kemer *OFERTE E RE*

Zbritje 20% për Nisje pas 6 Qershor dhe Çmim i Rishikuar për qëndrim deri 6 Qershor për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €678 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €890 - Bëhet €760 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €830 - Bëhet €698 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €848 - Bëhet €698 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 26 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
   
 Alva Donna Beach Comfort 5* - Side Alva Donna Beach Comfort 5* - Side
                    
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €701 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €878 - Bëhet €763 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €701 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €701 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Alva Donna World Palace 5* - Kemer Alva Donna World Palace 5* - Kemer
                    
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €721 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €904 - Bëhet €786 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €721 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €721 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 IC Green Palace 5* - Lara KunduIC Green Palace 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                       
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €701 për person STD (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €988 - Bëhet €787 për person STD (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €721 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €881 - Bëhet €721 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
  
 Blue Waters Club 5* - Side Blue Waters Club 5* - Side *OFERTE E RE*
  
Zbritje 35% për Nisje deri 22 Qershor dhe 20% për Nisje pas 22 Qershor Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €614 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €1004 - Bëhet €686 për person CLB (3) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €634 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €895 - Bëhet €634 për person CLB (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Delphin Palace 5* - Lara Kundu Delphin Palace 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
        
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1010 - Bëhet €748 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1010 - Bëhet €748 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Alva Donna Exclusive & SPA 5* - ... Alva Donna Exclusive & SPA 5* - Belek *OFERTE E RE*
                  
Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €753 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €844 - Bëhet €753 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
    
 Sherwood Breezes Resort 5* - Lar... Sherwood Breezes Resort 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
              
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €845 - Bëhet €735 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €845 - Bëhet €735 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek Cornelia De Luxe Resort 5* - Belek
                                     
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €821 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1005 - Bëhet €821 për person VIL (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Ela Quality Resort 5* - BelekEla Quality Resort 5* - Belek *OFERTE E RE*
                       
Zbritje 25%, 100 euro për dhomë për qëndrim (minimumi 6 netë) dhe 2 FEMIJE FALAS për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1176 - Bëhet €841 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 18 Maj.
Çmimi Ishte €1332 - Bëhet €958 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 21 Maj.
Çmimi Ishte €1176 - Bëhet €861 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1176 - Bëhet €861 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
  
 Delphin Be Grand Resort 5* - Lar... Delphin Be Grand Resort 5* - Lara Kund *OFERTE E RE*
                 
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1168 - Bëhet €832 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1168 - Bëhet €832 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Kempinski  Hotel The Dome 5* - B... Kempinski Hotel The Dome 5* - Belek *OFERTE E RE*
                 
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1144 - Bëhet €842 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1212 - Bëhet €890 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 
   
 Barut Sorgun Sensatori 5* - Side Barut Sorgun Sensatori 5* - Side *OFERTE E RE*
           
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €858 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €858 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  
   
 Barut Acanthus & Cennet 5* - Side Barut Acanthus & Cennet 5* - Side
             
Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €858 për person STD (3) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1003 - Bëhet €858 për person STD (3) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Delphin Imperial 5* - Lara Kundu Delphin Imperial 5* - Lara Kundu *OFERTE E RE*
                 
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1183 - Bëhet €841 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1183 - Bëhet €841 për person SUP (3+1) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   
 Cornelia Diamond Golf Resort 5* ... Cornelia Diamond Golf Resort 5* - Belek
                                     
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
Çmimi Ishte €1130 - Bëhet €921 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €1130 - Bëhet €921 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë
   
 Club May Garden 4* - Alanya Club May Garden 4* - Alanya
                                                             
Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €384 - Bëhet €330 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €384 - Bëhet €330 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   
   
 Millenium Palace - Kemer Millenium Palace 4* - Kemer
                                                                
Zbritje 38% për Nisje 25 Maj dhe 35% për Nisjet e tjera për Rezervime të Hershme deri 31 Mars.
 Çmimi Ishte €405 - Bëhet €301 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 25 Maj.
Çmimi Ishte €405 - Bëhet €306 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 29 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë    
   

 

Zbritje pėr Rezervime tė Hershme dhe Oferta Speciale. Vetem fluturimet Tirane Antalya tė datės 18 dhe 21 Maj janė me Tranzit nga Stambolli. Zbritje 31 Euro pėr person pėr Fluturimin Tirane Antalya Tirane pėr Rezervime tė Hershme deri 31 Mars.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!