Udhėtimet e Pranverės

- Zgjedhja Jone

   
Udhëtim në Dubai, 5 Ditë €599 Pranverë në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 28 Mars
   
Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599 Pranverë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisja më 14, 21 Mars
   
Pranverë në Amsterdam, 8 Ditë €399 Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €429, Nisja më 12 Prill
   
Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239 Pranverë në Pragë, 5 Ditë €349, Nisja më 9 Prill
   
Udhëtim në Vjenë dhe Budapest, 5... Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €329, Nisja më 6 Prill
   
Udhëtim në Budapest, 4 Ditë €299 Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisja më 20 Prill
   
Udhëtim në Stamboll, 2 Netë €79... Pranverë në Stamboll, 3 Ditë €219, Nisja më 13, 16, 23, 29, 30 Mars
   
Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339 Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill
   
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399 Pranverë në Paris, 4 Ditë €449, Nisja më 20 Prill
   
Pranverë në Spanjë dhe Portugali... Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 6 Maj
   
Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 D... Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €359, Nisja më 18 Maj
   
Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299 Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €319, Nisja më 27 Mars
   
Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399 Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Prill dhe 31 Maj
   
Pranverë në Kryeqytetet Skandina... Pranverë në Kryeqytetet Skandinave, 6 Ditë €599, Nisja më 6 Maj
   
Udhëtim në Paris, 7 ditë €349 Pranverë në Paris, 7 ditë €349, Nisja më 21 Mars
   
Udhëtim në Pragë, 7 Ditë €239 Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 21 Mars
   
Udhëtim: Shtutgart, Strasburg, Z... Pranverë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë €329, Nisja më 26 Prill
   
Vjeshtë në Barcelonë, 7 Ditë €369 Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €369, Nisja më 4 Prill
   
Pranverë në Amsterdam, 8 Ditë €399 Pranverë në Amsterdam, 8 Ditë €399. Nisja më 27 Prill
   
Vjeshtë në Spanjë dhe Portugali,... Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €629, Nisja më 19 Prill
   
Pranverë Skandinave, 15 Ditë €699 Pranverë Skandinave, 15 Ditë €699, Nisja më 28 Maj
   
Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Ballti... Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 14 Maj, 18 Qershor
   
Pranverë në Napoli dhe Sorrento... Pranverë në Napoli dhe Sorrento, 5 Ditë €259, Nisja më 12, 26 Prill
   
Pranverë në Romë dhe Firence, 5 ... Pranverë në Romë dhe Firence, 5 Ditë €259, Nisja më 19 Prill
   
Udhëtim në Stamboll, 2 Netë €79... Pranverë në Stamboll, 4 Ditë/2 Netë €79 dhe 4 Ditë 3 Netë €99, Nisja më 14, 21, 28 Mars
   
Udhëtim në Stamboll, 2 Netë €79... Pranverë Stamboll Selanik Sofje, 5 Ditë €139, Nisja më 13, 20 Mars
   
Udhëtim në Bukuresht, 4 Ditë €149 Pranverë në Bukuresht, 4 Ditë €149. Nisja më 14 Mars
   
Udhëtim në Sofje, 3 Ditë €79 Pranverë në Sofje, 3 Ditë €79, Nisja më 22 Mars
   
Udhëtim në Beograd, 3 Ditë €89 Pranverë në Beograd, 3 Ditë €89, Nisja më 22 Mars
   
Udhëtim në Sarajevë, 3 Ditë €89 Pranverë në Sarajevë, 3 Ditë €89, Nisja më 22 Mars
   
Udhëtim në Selanik  dhe Meteora... Pranverë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €59, Nisja më 14, 16 Mars
   
Udhëtim në Manastir - Bitola, 2 ... Pranverë në Manastir - Bitola, 2 Ditë €49, Nisja më 14, 16 Mars
   
Weekend All Inclusive në Korfuz... Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 15, 22, 29 Mars, 5, 12, 19 Prill
   
All Inclusive në Ulqin, 2 Ditë €... All Inclusive në Ulqin, 2 Ditë €22, Nisja më 14, 15, 16, 22 Mars dhe 3 Ditë €44, Nisja më 15, 22 Mars
   
Pranverë në Prishtinë, 1 Ditë €2... Pranverë në Prishtinë, 1 Ditë €22, Nisja më 10, 14, 16, 17, 22 Mars dhe 2 Ditë/1 Natë €39, Nisja më 14, 16 Mars
   
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429 Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 469, Nisja më 2 Maj
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 6 Ditë €499, Nisja më 7 Prill
   
Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kus... Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 5 Ditë €399, Nisja më 4 Prill
   

Udhėtimet e Pranverės

Pikė Informacioni