Oferta Speciale - Korfuz

3. GREQI/ Korfuz - Zgjedhja Jone

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel (duke përfshirë edhe tragetin).
Nisjet janë:
- çdo të Martë dhe të Premte nga 10 Maj deri më 30 Shtator 2019
 


         
Messonghi Beach 3* Superior

Messonghi Beach 3* Superior - Moraitika, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 25% për Nisje më 18 - 28 Qershor dhe 15% për Nisje më 2 Korrik dhe më pas për  Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €521 - Bëhet €391 për 7 netë për person për Nisje më 18 Qershor.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Corfu Belvedere 3*

Corfu Belvedere 3* - Benitses, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €311 - Bëhet €279 për 7 netë për person për Nisje më 18 Qershor
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Telemachos Village 2* Superior

Telemachos Village 2* Superior - Dassia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €276 - Bëhet €249 për 7 netë për person për Nisje më 18 Qershor. 
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   


 Sunshine Corfu - Nissaki, Korfuz...

Sunshine Corfu - Nissaki, Korfuz

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €535 - Bëhet €482 për 7 netë për person për Nisje më 18 Qershor. 
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Oferta Speciale pė Pushime nė Plazh nė Ishullin e Korfuzit.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!