MSC Musica

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

Santorini, Korfuz, Katakolon, Athine- 7 Netë udhëtimi në Mesdhe - MSC Musica

 Picture #2

 
DitaPortiNisjeMbrritje
Dita 1Brindisi, Itali--17:00
Dita 2 Katakolon, Greqi 12:0019:30
Dita 3Santorini, Greqi08:0017:00
Dita 4Piraeus-Athine, Greqi07:3016:30
Dita 5Corfù, Greqi12:3018:30
Dita 6Kotor, Mal i Zi07:0013:00
Dita 7Venice, Itali09:0017:00
Dita 8Brindisi, Itali 09:00 
 

MSC Musica - 7 Netë 839 Euro, Nisje më 2 korrik  2018 nga Brindisi

Kabinë pa dritare duke filluar nga 839 Euro

Kabinë me dritare duke filluar nga 1169 Euro
Kabinë me ballkon duke filluar nga 1279 Euro

 

 

 
  Në çmim përfshihet

 

 • Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicionuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

   

 • Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe “Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash”

   

 • Taksat Portuale

   

 • Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

   

 • Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

   

 • Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

   

Në çmim nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet

 

Itali, Greqi dhe Mal i Zi - MSC Musica - 7 Netė 839 Euro, Nisje mė 2 Korrik 2018 nga Brindisi