Nga Data: Deri datė: Dhomė

All Inclusive Halkidiki 4 Ditė €129, 5 Ditė €169

3. Greqi

3. Greqi

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshtiicës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Halkidiki nëpërmjet Kapshticës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Halkidiki. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Kapshticës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisje çdo të Martë dhe të Premte

Hotel Calypso Siviri 2* Superior - All Inclusive
Kassandra Bay 2*S - All Inclusive
Hotel Kriopigi Beach 4* - All Inclusive


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Nė pagesėn pėr person nė dhomė dyshe pėrfshihen:
1. Akomodim All Inclusive nė hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.

Nė pagesė nuk janė pėrfshirė:
1. Gjithshka qė nuk ėshtė pėrmendur nė kėtė program.

All Inclusive Halkidiki 4 Ditė €129, 5 Ditė €169

LISTA E ĒMIMEVE

Ēmimet e dhomave

» Verė - 5 Ditė XII
nga 26/07/2019 nė 30/07/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 169.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 239.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 259.00


» Verė - 8 Ditė XII5
nga 26/07/2019 nė 02/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 259.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 379.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 419.00


» Verė - 4 Ditė XII
nga 30/07/2019 nė 02/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 139.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 189.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 209.00


» Verė - 8 Ditė XII4
nga 30/07/2019 nė 06/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 269.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 389.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 429.00


» Verė - 5 Ditė XIII
nga 02/08/2019 nė 06/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 179.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 249.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 269.00


» Verė - 8 Ditė XIII5
nga 02/08/2019 nė 09/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 8 Ditė XIII4
nga 06/08/2019 nė 13/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 4 Ditė XIII
nga 06/08/2019 nė 09/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 149.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 199.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 219.00


» Verė - 5 Ditė XIV
nga 09/08/2019 nė 13/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 179.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 249.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 269.00


» Verė - 8 Ditė XIV5
nga 09/08/2019 nė 16/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 4 Ditė XIV
nga 13/08/2019 nė 16/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 149.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 199.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 219.00


» Verė - 8 Ditė XIV4
nga 13/08/2019 nė 20/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 8 Ditė XV5
nga 16/08/2019 nė 23/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 5 Ditė XV
nga 16/08/2019 nė 20/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 179.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 249.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 269.00


» Verė - 4 Ditė XV
nga 20/08/2019 nė 23/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 149.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 199.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 219.00


» Verė - 8 Ditė XV4
nga 20/08/2019 nė 27/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 289.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 409.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 449.00


» Verė - 5 Ditė XVI
nga 23/08/2019 nė 27/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 179.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 249.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 269.00


» Verė - 8 Ditė XVI5
nga 23/08/2019 nė 30/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 279.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 399.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 439.00


» Verė - 8 Ditė XVI4
nga 27/08/2019 nė 03/09/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 269.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 379.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 419.00


» Verė - 4 Ditė XVI
nga 27/08/2019 nė 30/08/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 139.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 189.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 209.00


» Verė - 5 Ditė XVII
nga 30/08/2019 nė 03/09/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 169.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 229.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 249.00


» Verė - 8 Ditė XVII5
nga 30/08/2019 nė 06/09/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 259.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 359.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 399.00


» Verė - 4 Ditė XVII
nga 03/09/2019 nė 06/09/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 129.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 169.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 189.00


» Verė - 8 Ditė XVII4
nga 03/09/2019 nė 10/09/2019
Tarifa »
Calypso 2*S Dhomė Standart (Max: 2 Rritur +1 Fėmijė)
€ 249.00

Kassandra Bay 2*S Dhomė Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fėmijė)
€ 349.00

Kriopigi Beach 4* Dhomė Standart (Max: 3 Rritur)
€ 389.00


Ēmimi pėr person tė Rritur nė Dhomė Dyshe

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė