Stella Beach

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

18 Jun, 02:20

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

18 Jun, 05:10

Plazh.com

Antalya me Charter

AYT

25 Jun, 00:20

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

25 Jun, 01:30

Stella Beach

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €

Standard Room: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1411 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1183 €
Rezervo
Family room land view + 343 €

Family room land view: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1869 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1526 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit