Amelia Beach Resort & Spa

,

Pegasus

Tiranë

TIA

10 Jun, 02:25

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

10 Jun, 05:20

Pegasus

Antalya me Charter

AYT

17 Jun, 00:30

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

17 Jun, 01:40

Amelia Beach Resort & Spa

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room sea side + 0 €

Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1648 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1421 €
Rezervo
Standard Room Sea View + 22 €

Standard Room Sea View: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1676 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1443 €
Rezervo
Standard Room With Bunkbed ... + 257 €

Standard Room With Bunkbed Sea View: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
1970 €
( - 15 % )
Çmimi Total

1678 €
Rezervo
Family 2 Rooms + 809 €

Family 2 Rooms: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2660 €
( - 16 % )
Çmimi Total

2230 €
Rezervo
Family 2 bedroom & 2 bathro... + 1045 €

Family 2 bedroom & 2 bathroom sea view: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2955 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2466 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit