Oferta Speciale - Ulqin

MALI I ZI/ Ulqin - Zgjedhja Jone

Pushime në Plazhet e Ulqinit.
Ju mund te Rezervoni Paketë ose Udhëtim në Mënyrë Individuale

1. Paketë
Plazh All Inclusive në Ulqin, 8 Ditë €379, Nisja më 1, 8 dhe 15 Gusht.
Vetëm për Rezervime deri më 31 Mars.
- Hotel Long Beach Karisma 3* Dhomë Standart - €379
- Hotel Holiday Village Karisma 4* Dhomë Standart - €579 
Çmimi përfshin:
- Fjetje 7 Netë në Hotel sipas zgjedhjes, 
- All Inclusive në Hotele, (Mëngjes, Drekë dhe Darkë dhe Pije pa kufi)
- Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Ulqin.
Rezervoni


2. Udhëtim në Mënyrë Individuale
Long Beach 3* - Ulqin

Long Beach 3* - Ulqin

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €274 - Bëhet €219 për 7 netë për person për qëndrim në Maj.
Çmimi: Ishte €290 - Bëhet €232 për 7 netë për person për qëndrim në Qershor.
Çmimi: Ishte €427 - Bëhet €341 për 7 netë për person për qëndrim në Korrik dhe Gusht.
Shtesa €20 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Çmimet janë për Dhomë me Krevat Marinari, për Dhomat e tjera ka çmime të tjera.

   
Holiday Village 4* - Ulqin

Holiday Village 4* - Ulqin

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €555 - Bëhet €444 për 7 netë për person për qëndrim në Maj.
Çmimi: Ishte €572 - Bëhet €457 për 7 netë për person për qëndrim në Qershor.
Çmimi: Ishte €723 - Bëhet €578 për 7 netë për person për qëndrim në Korrik.
Çmimi: Ishte €723 - Bëhet €578 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €20 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

   
   

Pushime nė Plazhet e Ulqinit.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!