Plazh në Antalya me Charter
Kroçiere në Dete dhe Lumenj
Ture Ndërkombëtare me Avion
Tur dhe Plazh
Plazh në Korfuz
Plazh në Halkidiki
Plazh në Rivierën Olimpike
Plazh në Parga - Preveza
Plazh në Kretë
Plazh në Tenerife, Ishujt Kanarie
Plazh në Zanzibar
Plazh në Maldive
Plazh në Pattaya
Plazh në Krabi
Plazh dhe Relaks në Dubai
Ture me Nisje nga Athina dhe Roma