Manastir, Bitola, Prespë

/
Detajet e turit

Programi 1 Natë/ 2 Ditë
Dita e Parë

Nisja nga Tirana për në Liqenas - Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit.
Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola - Manastir. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë në Hotel. . Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë
Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.


Programi 2 Net/ 3 Ditë
Dita e Parë

Nisja nga Tirana për në Liqenas - Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit.
Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola - Manastir. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë me Muzikë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë
Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Të lirë për Ski në Stacionin e Skive. Darkë në Hotel.

Dita e Tretë.
Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
- Fjetje në hotel per 1 natë.
- Mëngjes, dhe Darkë me Muzikë në Hotel.
- Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Prespë, Strugë, Ohër, Manastir - Bitola dhe Shën Naum.
- Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
- Pijet gjatë Vakteve
- Lundrimi me varkë në Prespë

Manastir, Bitola, Prespë

DATAT E NISJEVE
Nisja: 28-11-2023

28 Nëntor / 2 Ditë
Çmimi Total

98 €