info@plazh.com +35542233997

Viti i Ri në Paris


Detajet e turit

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 20:205. Mbrritja në Paris në 22:50. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen:  Sheshi i Katedrales Notre Dame,  Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Fjetje në  hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel.
OPSIONALE: Paradite, Vizitë në Versajë.
Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nën Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine. Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Fjetje ne Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë në Qendrën Tregtare. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 15:50 Mbrritja në Tiranë në orën 18.30.


Hotel Reseda Porte de Bagnolet - Paris
https://www.hotel-reseda-paris.com/


OPSIONALE:
 
Darka e Vitit të Ri në:

- Cabaret Moulin Rouge €500
http://www.moulinrouge.fr/
- Cabaret Paradis Latin €360
http://www.paradislatin.com/
- Bateaux Mouches €390
http://www.bateaux-mouches.fr/
- Bateau Marina de Paris €269
http://www.marina-de-paris.com/
- Cabaret Pau Brasil €250
http://www.paubrasil.fr/
- Cabaret Happy Days €235
http://www.happydaysparis.com/
- Restaurant Spectacle Brasil Tropical €250
http://www.brasiltropical.com/

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Viti i Ri në Paris

Datat e nisjeve
Nisja: 30-12-2021
Çmimi Total

998 €
Data të tjera

s