Viti i Ri ne Paris dhe Bruksel

1198 €

Detajet e turit
Dita e Parë, 29 Dhjetor 2022: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 17:15. Mbrritja në Paris në 20:15. Transferimi për në Bruksel. Hotel. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Mbrritja në Bruksel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë, 30 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore te tij. Vizitohen: Sheshi më i bukur i Brukselit Grand Place, Shtatorja Kineze dhe Kulla Japoneze, Katedralja e Shën Mikelit, Rezidenca Mbretërore, Parlamenti, Pallati i Drejtësisë, Godinat kryesore te Qeverise etj. Pasdite vonë, Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Tretë 31 Dhjetor 2022: Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit.
Opsionale: Darka e Vitit të Ri.
Dita e Katërt, 1 Janar 2023: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

Dita e Pestë, 2 Janar 2023: Mëngjesi në Hotel. 
Opsionale: Vizitë në Versajë. Vajtje në Versajë €15. Kush dëshiron të vizitojë brenda, hyrja kushton €18. (Për Hyrjen duhet rezervuar në avancë)
Transferimi për në Rennes. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë. Shëtitje  rreth 1 orë në Rennes. Nisja për në Saint Malo. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Gjashtë, 3 Janar 2023: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje rreth 1 orë në Saint Malo. Vazhdimi për në Dinard. Shëtije rreth 1 orë në Dinard. Vazhdimi për në Mont Saint Michel. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Shëtitje në Ishullin e Famshëm Mont Saint Michel. Kthimi për në Paris, Beauvais Aeroport. Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 20.50. Mbrritja në Tiranë në orën 23.25.

OPSIONALE
Viti i Ri në:
Moulin Rouge : 500 €
https://www.moulinrouge.fr/en/offres/event/
Paradis Latin : 500 € 
https://www.paradislatin.com/en/christmas-new-year-2/
Oh Happy 249 €
https://ohhappyparis.com/nouvel-an-a-paris/
Crazy Horse 440 €
https://reservation.lecrazy.com/uk
Bateau Mouches 420 €
https://www.bateaux-mouches.fr/en/cruise/new_year 
Marina de Paris 350 €
https://www.parisseine.com/en/new-year-eve-paris/
Caveau de l’isle 89 € 
https://www.parisseine.com/en/new-year-eve-paris/
Shënim: Transferta Vajtje Ardhje e papërfshirë. 

Hoteli në Paris:
Novotel Poissy Orgeval 4*

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 5 net qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Viti i Ri ne Paris dhe Bruksel

Datat e nisjeve
Nisja: 29-12-2022
Çmimi Total

1198 €
Data të tjera

s