Selanik dhe Meteora

/
Detajet e turitDita e ParëNisja nga Tirana në oren 4.00 drejt Janines , Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavijes. Vazhdimi i udhëtimit për nëpër në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel,  Nisja për Larisa. Viztë e shkurtër në Larisa. Vazhdon udhëtimi për në  Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e TretëMengjesi në hotel. Vazhdon udhëtimi për në Kostur. Vizitë panoramike ne Kostur,  Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga pika kufitare Kapshice, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

 

Kujdes:

Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në hotel
-Mëngjes në Hotel.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Selanik dhe Meteora

DATAT E NISJEVE
Nisja: 08-04-2023

8 Prill
Çmimi Total

198 €
Nisja: 21-04-2023

21 Prill
Çmimi Total

198 €
Nisja: 29-04-2023

29 Prill
Çmimi Total

198 €