info@plazh.com +35542233997

Pranverë në Strugë dhe Ohër


Detajet e turit

Dita e Parë: 
Nisja nga Tirana për në Strugë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 
Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Ndalesë e shkurtër në Drilon. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
- Akomodimi në Hotel Beograd 3*S (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
- Turi në Strugë dhe Ohër dhe Transporti vajtje ardhje me autobus

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Pranverë në Strugë dhe Ohër

Datat e nisjeve
Nisja: 17-04-2021
Çmimi Total

78 €
Nisja: 10-04-2021
10 Prill
Çmimi Total

78 €

s