Viti i Ri All Inclusive në Ulqin


Detajet e turit

Hotel Azul 4*Superior - 2 net €189,  

- Fjetje 2 Net,

- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)

- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar

- Darkat më 31 Dhjetor dhe 1 Janar janë me muzikë live dhe orkestër,

- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.


OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20

TurI Budva, Kotorr, Ulqin, do zhvillohet ditën e fundit. 

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. Taksat janë:
• Hotel 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 2 Net,
- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live dhe orkestër, Pije të përfshira. 
- Pishinë e Brendshme me Ngrohje.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20

Viti i Ri All Inclusive në Ulqin

Zgjidhni hotelin

Datat e nisjeve
Nisja: 31-12-2022
Çmimi Total

378 €
Data të tjera
Nisja: 31-12-2022
Viti i Ri 2 Net
Çmimi Total

378 €

s