Udhëtim në Paris


Detajet e turit

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 18:20. Mbrritja në Paris në 21:20. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel.
Opsionale: Vizitë në Versajë. Vajtje në Versajë €15. Kush dëshiron të vizitojë brenda, hyrja kushton €18. (Për Hyrjen duhet rezervuar në avancë)
Të lirë. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 21:50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.


Shënim: 
Të gjithë Familjarët që do këkojnë Vizitë në Disneyland, Guida jonë në Paris i ndihmon për të rezervuar të gjitha shërbimet.

Kujdes:
Për Nisje më 29 Prill Fluturimi është me Transavia.
Nisja nga Tirana është në orën 14.10
Niisja nga Parisi është në orën 14.00.

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Udhëtim në Paris

Datat e nisjeve
Nisja: 02-07-2022
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 11-06-2022
11 Qershor
Çmimi Total

838 €
Nisja: 23-07-2022
23 Korrik
Çmimi Total

898 €
Nisja: 17-09-2022
17 Shtator
Çmimi Total

798 €

s