Tokio dhe Osaka

/
4398 €
Detajet e turit

Dita e Parë. Fluturimi Tiranë - Narita, Tokio nëpërmjet Dubait. Nisja nga Tirana në orën 13.25, Mbrritja në Dubai në orën 21.50. 

Dita e DytëNisja nga Dubai në orën 02.55. Mbrritja në Tokio në orën 17.20. Pritja në Aeroportin Narita, Tokio. Nisja për në Tokio. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Tokio: Observatori i Ndërtesës Qeveritare, Përmendore Meiji Shrine, Shibuya, Harajuku, Tempulli Sesoji në Asakusa dhe Rruga Nakami. Mbyllet me shëtitje në Kroçiere Lumore Sumida, Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Nikko. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritje në Nikko. Vizitë e Toshogu Shrine dhe e Ujëvarës Kegon. Kthimi në Tokio. Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Malin Fuji. Ndalesë në Fuji. Vazhdimi për në Fuji Kawaguchiko. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Nagoya. Udhëtmi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Gjashtë. Mëngjesi në Hotel. Vizitë rreth 2 orë në Nagoya, Vazhdimi i Udhëtmit për në Kyoto. Vizitohen: Tempulli Kinkaku dhe Shushimnari Shrine. Vazhdimi i udhëtimit për në Osaka. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e ShtatëMëngjesi në Hotel. Vizitë Osaka. Nisja për në Kobe. Vizitë në Kobe. Transferimi për në Aeroportin e Osakës. Nisja nga Osaka në orën 23.30. 

Dita e Tetë. Mbrritja në Dubai në orën 05.45. Nisja nga Dubai në orën 09.20, Mbrritja në Tiranë në orën 12.25.

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Narita nëpërmjet Dubai dhe Osaka - Tiranë nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Japonezeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet që nuk janë përfshirë.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Japoni.

Tokio dhe Osaka

DATAT E NISJEVE
Nisja: 06-12-2023

6 Dhjetor
Çmimi Total

4398 €