Napoli, Sorrento, Salerno


Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Bari. Nisja në orën 16.00. Mbrritja në Bari në orën 17.15. Transferta për në Napoli. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritja në Napoli. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Transferta për në port. Nisja me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Nisja për në Positano. Shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. (Kujdes, Autobuzi nuk lejohet të zbresë në qendër. Shkohet në këmbë apo me autobuzët loklaë). Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj. Vazhdohet Udhëtimi për në Salerno. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Paradite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Kështjella Arecchi, Katedralja Salernos, Kopshtet Minerva, Katedralja Salernos, Shëtitorja, etj. Transferta për në Aeroportin e Barit. Fluturimi Bari - Tiranë. Nisja nga Bari në orën 17.55. Mbrritja në Tiranë në orën 18.50


Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi me avion Tiranë - Bari - Tiranë
1. Udhëtimi me traget  Sorrento - Kapri.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel, 1 natë në Salerno, 1 natë në Sorrento dhe 1 natë në Napoli
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Napoli, Sorrento, Salerno

Datat e nisjeve
Nisja: 20-10-2022
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 27-10-2022
27 Tetor
Çmimi Total

598 €

s