Paris dhe Disneyland

/
1198 €
Detajet e turit

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 17:35. Mbrritja në Paris në 20:35. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Nisja ne drejtim te Kulles Eiffel, Vizitë ne Kullën Eiffel  ne katin e dyte, Shetitja me anije ne Lumin Seine. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Concorde, Assemblee Nationale, Pallati i Invalideve, Varri i  Napoleonit. Vizitë në Muzeun e Luvrit.  Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel.  Nisja ne Drejtim te Parkut te madh te Disneyland Paris ,k u vizitohen te dy  parqet e parkut . E gjithe dita i perkushtohet Parkut te madh te Disneyland Paris. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 


Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizit Panoramike e Qytetit, Galerite Lafajet ,Kopshti i Luksemburgut, Opera Garnier , Champs - Elysees, Kopshti  I Panteonit. Pasdreke Vizit ne lagjen Moderne te Parisit, La Defense. Nisja për në Aeroport . Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 21:05 . Mbrritja në Tiranë në orën 23.35.


Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Hyrja në Parkun Disneyland. (ku perfshihet hyrja ne te dyja parqet 1-Disney Land Paris dhe 2- Walt Disney dhe lojrat)
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.

(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.


OPSIONALET E TURIT 
Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.

Kujdes:
Te gjitha rezervimet per Biletat e Hyrjeve behen paraprakisht ne momentin e rezervimit te turit.
Kujdes: Cmimet e Biletave mund te ndryshojn ne Vartesi te datave kur ka ngarkese. 

Lundimi ne Lumin Seine eshte opsional dhe pagesa dhe rezervimi behet tek guida.
Paris dhe Disneyland

DATAT E NISJEVE
Nisja: 14-04-2023

14 Prill
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 12-05-2023

12 Maj
Çmimi Total

1118 €
Nisja: 02-06-2023

2 Qershor
Çmimi Total

1118 €