Pranverë në Oslo, Norvegji

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Oslo Torp Sandefjord. Nisja nga Tirana në orën 17.15 Mbrritja në Aeroportin Oslo Torp Sandefjord në orën 20:50. Transferimi në Oslo. Mbrritja në Oslo. Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeumi Viking Ship, Gadishulli Bygdoy, Muzeumi Fram dhe Kontiki, Muzeumi I hapur i Historise dhe Kulturës Norvegjeze, Parku Vigeland. Fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Oslos:  Muzeu Nacional,  Pallati Mbretëror, Katedralja, Bashkia, Opera, Kështjella Akershus, Fjetje në hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Opsionale: Shëtitje me Kroçere në Fjordet e Oslos. Transferta për në aeroportin e Oslo Torp Sandefjord. Fluturimi direkt Oslo Torp Sandefjord - Tiranë. Nisja në orën 21.25. Mbrritje në orën 00.15. 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Oslo Torp Sandefjord.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Pranverë në Oslo, Norvegji

DATAT E NISJEVE
Nisja: 02-04-2023

2 Prill Mars
Çmimi Total

738 €