Rimini, Verona, Venecie


Detajet e turit

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Venecie. Nisja më 15.15. Mbrritja në Venecie më 17.00. Transfertë nga Aeroporti në Hotel pranë Venecies. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore të Venecies: Fjetje në Hotel

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Verona. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitëe Monumenteve Kryesore të Veronës. Pasdite Nisja për në Rimini. Vizitë në Rimini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Pasdite Vizitë në San Marino. Transfertë për në Aeroportin e Riminit. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 21.40. Mbrritja në Tiranë në 23.05.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Rimini, Verona, Venecie

Datat e nisjeve
Nisja: 16-09-2022
Çmimi Total

658 €
Data të tjera
Nisja: 16-09-2022
16 Shator
Çmimi Total

658 €

s