Udhëtim në Madrid

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Madrid. Nisja nga Tirana në orën 17.30, Mbrritja në Madrid në orën 20:55. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita eDytë:  Mëngjesi në Hotel. Vizitë Panoramike e Monumenteve kryesore të qytetit: Parku Buen Retiro, Prado Museum, Plaza Mayor, Mercado San Miguel, Armory, Royal Palace, Tempulli del Debod, Puerta del Sol, Biblitoteca National, Stadiumi Santiago Bernabeu,  Gran Via. 

Dita eTretë : Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Avila. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë e 30 minuta. Vizitë Panoramike e Monumenteve kryesore të qytetit: Katedralja, Plaza Mercado Chico, Puerta del Alcazar, Muret Rrethuese te Aviles, Kisha Santa Teresa, Palaco de los Verdugo, Manastiri Santo Tomas. Vazhdon Udhëtimi për në Segovia. Zgjat rreth 1 orë Vizitë Panoramike e Monumenteve kryesore të qytetit: Ujësjellësi Segovias, Fortesa Alcazar, Katedralja Segovias, Muret Rrethuese, Mirador de la Pradera de San Marcos, Casa de los Picos, Calle Real de Segovia, Lagja Jewish, Casa Real de la Moneda.  Kthimi për në Madrid. Zgjat rreth 1 orë.  Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Mëngjesi në Hottel. Nisja për në Toledo. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Vizitë Panoramike e Monumenteve të Qytetit: Katedralja e Toledos, Fortesa Alcazar, Manastiri Saj Juan de los Reyes, Puerta Bisagra, Puente de San Martin, Mirador del Valle, Sinagoga Juderia, Muzeu El Greco. Transferta në Aeroportin e Madridit. Fluturimi direkt Madrid - Tiranë. Nisja nga Madridi në orën 21.35. Mbrritja në Tiranë në orën 00:55.


 Opsionale: Vizitë e Pallatit Mbretëror.

Opsionale: Vizitë e Muzeumit Prado


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Madrid - Tiranë.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 25 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
OPSIONALE:
Darka e Vitit të Ri në Tablao Flamenco La Quimera Madrid €180
Hoteli i Turit Madrid për KRISHTLINDJE 23-26 DHE  VITIN  E RI 30.12.-02.01  është  APTS COMPOSTELA SUITES HOTEL 
Shenim: Programi ka persuar variacione per shkak te Vitit te Ri. per datat e tjera vazhdon te jete Programi eksistues. 
Kujdes:
Nëse ndryshojnë kriteret për hyrjen në Spanje, dhe bëhet i pamundur organizimi i udhëtimit, kthehet pagesa, pa vlerën e biletës, vlerë e cila mbetet në Kompaninë Ajrore,
Ne do të kryejmë proçedurën për kthim edhe të kësaj vlere, por nuk garantojmë kthimin e saj. 

Udhëtim në Madrid

DATAT E NISJEVE
Nisja: 13-03-2023

13 Mars
Çmimi Total

738 €