info@plazh.com +35542233997

Pushime dhe Relaks në Antalya, Cappadocia, Stamboll

1098 €

Detajet e turit

Dita e Parë. 
Fluturimi për në Antalya direkt nga Tirana me charter.  Nisja në orën 04.30. Mbrritja në Antalya në orën 07.30. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Cappadocia. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Kayser. Fluturimi Kayser - Stamboll. Nisja nga Kayser në orën 18.05. Mbrritja në Stamboll në 19.30. Transferta nga Aeroporti në Hotel Akgun 5* në Stamboll.
Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 23.20. Mbrritja në Tiranë në 00.05.

Hotel AI 5* Side, Antalya
Hotel HB 5* Cappadocia
Hotel BB 5* Stamboll

Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Antalya dhe Kayseri -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya, 2 Netë në Cappadocia dhe 1 Natë në Stamboll.
- All Inclusive në Antalya, Mëngjeset dhe Darkat sipas programit në Cappadocia, Mëngjesin në Stamboll.
- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Cappadocia - Aeroporti Kayseri

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 


Pushime dhe Relaks në Antalya, Cappadocia, Stamboll

Datat e nisjeve
Nisja: 17-09-2021
Çmimi Total

1098 €
Data të tjera
Nisja: 17-09-2021
17 Shtator
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 18-09-2021
18 Shtator
Çmimi Total

1098 €

s