info@plazh.com +35542233997

Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 9 Ditë

1278 €

Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 23.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Pireus, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 20.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 09.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 08.00. Ekskursion në Monumentet Kryesore të Qytetit. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 08.00. Drekë në Kroçiere. 
- Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 22.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port në Lavrion, Athinë, në orën 07.00. Shëtitje Opsionale në Lavrion, Athinë. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 24.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Milos në orën 08.00. Ekskursion në Milos. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00.
Darka në Kroçiere.

Dita e Tetë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Agios Nikolaos, Kretë në orë 08.00. Ekskursion në Agios Nikolaus. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Nëntë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
- Efes, Kushadasi.
- Milos
- Rhodos
- Agios Nikolaos, Kretë
7. Autobusi për në Mykonos
8. Taksat Portuale.
9. Bakshishet.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kushadasi, 9 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 28-05-2021
Çmimi Total

1278 €
Data të tjera
Nisja: 28-05-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

1278 €
Nisja: 28-05-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1458 €
Nisja: 11-06-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

1278 €
Nisja: 11-06-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1458 €
Nisja: 25-06-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

1278 €
Nisja: 25-06-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1458 €

s