info@plazh.com +35542233997

Kroçiere në Ishujt Grekë, 5 Ditë


Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00.
- Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 24.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Milos në orën 08.00. Ekskursion në Milos. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00.
Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Agios Nikolaos, Kretë në orë 08.00. Ekskursion në Agios Nikolaus. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Agios Nikolaos, Kretë dhe Milos.
7. Autobus nga Porti në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
9. Bakshishet.
10. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona.


Kroçiere në Ishujt Grekë, 5 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 24-08-2021
Çmimi Total

718 €
Data të tjera
Nisja: 03-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

738 €
Nisja: 03-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

838 €
Nisja: 17-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

718 €
Nisja: 17-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

818 €
Nisja: 24-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

718 €
Nisja: 24-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

818 €

s