info@plazh.com +35542233997

Palermo dhe Catania, Siçili


Detajet e turit


Udhëtim në Palermo dhe Catania, Siçili.

 

Dita e Parë: Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari.

 

Dita e DytëMbrritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Messina. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë. Ndalesa të shkurtra gjate udhëtimit. Mbrritja në Messina.  Vizitë e Monumenteve të qytetit: Katedralja Messinës, Piazza Duomo, Kulla Këmbanës, Kisha Annunziata dei Catalani, Zona Falcata, Fontana di Nettune, Kisha e Krishtit Mbret. Vazhdimi Udhëtimit për në Taormina. Vizitë në Taormina: Corso Umberto, Piazza IX Aprile, Katedralja San Nicola, Kisha Madonna della Rocca, Isola Bella dhe Castelmolo. Vazhdon Udhëtimi për në Catania. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 

 

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Vizitë e Monumenteve kryesore në Catania: Piazza del Duomo, Katedralja e Catanias, Via Etnea, Piazza Dell Univerista, Porta Garibaldi, Via Crociferi me 4 Kishat, Kalaja Ursino. Nisja për në Syracuse. Vizitë në Syracuse: Qyteti Vjetër apo Ishulli Ortigia, Tempulli Apollo, Castello Maniace, Fontana Arethusa, Piazza Duomo, Fontana Diana. Vazhdon Udhëtimi për në Noto. Vizitë në Noto: Katedralja San Nicola, Kisha Santa Chiara, Palazzo Nicolaci, Fontana d’Ercole. Vazhdimi Udhëtimit për në Modica. Vizitë në Modica: Corso Umberto me Kishat Kalaja Modica, Pizzo Belvedere, Teatri Garibaldi, Pallati Mercedari. Vazhdon Udhëtimi për në Ragusa. Vizitë në Ragusa: Katedralja San Giorgio, Ragusa Ibla, Kështjella Donnafugata. Vazhdon Udhëtimi për në Agrigento. Vizitë në Agrigento: Rruga Atenea, Manastiri Santo Spirito, Pallati Episcopal, Katedralja San Gerlando. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Katërt: Mëngjes në Hotel. Nisja për në Marsala. Vizitë në Marsala: Porta Garibaldi, Piazza della Republica, Palazzo VII Aprile, Kisha e Purgatorio, Lungomare. Vazhdimi Udhëtimit për në Trapani. Vizitë në Trapani: Kulla Ligny, Katedraljae Trapanit, Fontana Saturn, Kulla e Orave Binjake, Kisha e Purgatorio. Vazhdimi Udhëtimit për në Erice. Vizitohet Fshati  karakteristik dhe Kalaja. Vazhdon Udhëtimi për në Palermo. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit në Palermo: Pallati Norman, Kisha San Giovanni, Katedralja Palermo, Katedralja Monreale, Teatri Massimo.. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjes në Hotel. Nisja për në Cefalu. Vizitë në Cafalu: Katedralja Cefalu, La Rocca, Lungomare. Nisja për në Bari. Udhëtimi zgjat rreth 8 orë. Ndalesa të shkurtra gjate udhëtimit. Nisja me traget në orën 22.00. Lundrimi për në Durres.

Dita e Gjashtë: Mbrritja në Durrës në orën 07.00.


Palermo dhe Catania, Siçili

Datat e nisjeve
Nisja: 10-03-2021
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 09-06-2021
Verë
Çmimi Total

598 €

s