info@plazh.com +35542233997

Fundjavë në Kolashin


Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Kolashin. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi dhe darka në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Të lirë për shëtitje malore ose për ski (nëse do ketë rënë borë). Darka dhe fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.


Hotel Cile 3*S
2 netë me mëngjes dhe darkë 

Hotel Bianca 4*S
2 netë me mëngjes dhe darkë 
Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Hamam dhe Fitnes.
Parking Falas
WiFi Falas
Kujdes, Fëmijët deri në 3 vjeç nuk u ofrohet Krevat, por krevat për bebe, Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si Fëmijë mbi 3 vjeç.

Me Shume Detaje: 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Pijet gjatë vakteve.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Opsionale: Shtesë për Transport vajtje ardhje me autobus - €30, Minimumi për Turin dhe Transportin 15 personë.

Fundjavë në Kolashin

Zgjidhni hotelin


Datat e nisjeve
Nisja: 22-01-2021
Çmimi Total

118 €
Data të tjera
Nisja: 22-01-2021
22 Janar / 3 Ditë
Çmimi Total

118 €
Nisja: 29-01-2021
29 Janar / 3 DItë
Çmimi Total

118 €

s