info@plazh.com +35542233997

Vjeshtë në Stamboll, 3 Netë


Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 21.00 te një nate më pare. Udhëtimi me autobus nëpërmjet  Shkupit dhe Sofjes për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë nëpërmjet Sofjes dhe Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë


Nisja më 15, 22, 29 Tetor, 5, 12, 19, 27 Nëntor


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Kujdes: SIGURACIONI I SHËNDETIT NË UDHËTIM ËSHTË I DETYRUESHËMVjeshtë në Stamboll, 3 Netë

Datat e nisjeve
Nisja: 27-11-2020
Çmimi Total

138 €
Nisja: 29-10-2020
Tarifë Standart
Çmimi Total

178 €
Nisja: 12-11-2020
Ofertë Promocionale e limituar
Çmimi Total

138 €
Nisja: 12-11-2020
Tarifë Standart
Çmimi Total

178 €
Nisja: 19-11-2020
Ofertë Promocionale e limituar
Çmimi Total

138 €
Nisja: 19-11-2020
Tarifë Standart
Çmimi Total

178 €

s