info@plazh.com +35542233997

Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

1098 €

Detajet e turit


Dita e Parë. 
Fluturimi për në Bodrum nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 12.30. Mbrritja në Bodrum në orën 18.25. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Bodrumit. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll - Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Tiranë në 15.30.

Hotel 
Hotel 5* Bodrum
Hotel 5* Pamukkale

Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Bodrum dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Bodrum dhe 2 Netë në Pamukkale.
- All Inclusive në Bodrum dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukkale.
- Transfertat me autobus Aeroporti Bodrum - Hotel në Bodrum - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 


Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

Datat e nisjeve
Nisja: 27-09-2020
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 04-10-2020
4 Tetor
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 11-10-2020
11 Tetor
Çmimi Total

1098 €

s