info@plazh.com +35542233997

Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

1198 €

Detajet e turit


Dita e Parë. 
Fluturimi për në Bodrum nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 02:20. Mbrritja në Bodrum në orën 08:45. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Bodrumit. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Stamboll në 08.05. Transferta nga Aeroporti në Hotel  Akgun 5* në Stamboll.
Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 21.50. Mbrritja në Tiranë në 21.40.

Hotel 
Hotel 5* All Inclusive Bodrum
Hotel Adempira HB 5* Pamukkale
Hotel Akgun BB 5* Stamboll

Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Bodrum dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Bodrum, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.
- All Inclusive në Bodrum, Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukkale dhe Mëngjes në Stamboll.
- Transfertat me autobus Aeroporti Bodrum - Hotel në Bodrum - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli, Aeroporti Stamboll Hotel në Stamboll - Aeroporti në Stamboll

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 


Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

Datat e nisjeve
Nisja: 07-10-2021
Çmimi Total

1198 €
Data të tjera
Nisja: 14-10-2021
14 Tetor
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 21-10-2021
21 Tetor
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 28-10-2021
28 Tetor
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 04-11-2021
4 Nëntor
Çmimi Total

1198 €

s