info@plazh.com +35542233997

Shpella Gadimës - Liqeni Matka


Detajet e turit


Dita e Parë:
Nisja nga Tirana ne orën 06.00. Ndalesë e shkurtër në Prizren, Vizitë e Prizrenit. Vazhdimi i Udhëtimit për në Gadimë. Vizitë e Shpellës së famshme prej mermeri e Gadimës. Vazhdimi Udhëtimit për në Shkup. Vizitë e Monumenteve në Shkup,si: Sheshi i Maqedonisë edhe mumentet si Statuja e Luftëtarit mbi Kalë, Harku i triumfit "Porta Makedonija", Statujat e Tsarit Samiul dhe të Filipit të II, Parlamenti i Maqedonisë, Rruga Tregtare "Makedonija Ulica", Shtëpia Memoriale e Nën Terezës, Ura e Gurtë, Statujat e Cirilit edhe Metodius që ishin krijuesit e alfabetit Cirilik, Lagjia Shqiptare Çarshi dhe Monumentet që gjenden aty si Xhamia e Murat Pashës edhe ajo e Shkupit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Kanionet e Matkës. Qëndrim rreth 2 orë. 
Opsionale: Lundrimi me skafe drejt Shpelës se Vrelos. 
Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 4* në Shkup
- Mëngjes në Hotel
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Shpella Gadimës - Liqeni Matka

Datat e nisjeve
Nisja: 28-11-2020
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 10-04-2021
10 Prill
Çmimi Total

98 €
Nisja: 17-04-2021
17 Prill
Çmimi Total

98 €

s