info@plazh.com +35542233997

Fundjavë në Berat, Zvërnec


Detajet e turit


Dita e Parë
Nisja nga Tirana ne orën 06.00
Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Ardenicë. Vizitëe shkurtër në Manastir. Vazhdimi udhëtimit për në Parkun e Apollonisë. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtmit për në Vlorë. Ndalesë e shkurtër në Ujin e Ftohtë. Vazhdimi udhëtimit për në Zvërnec. Ndalesë dhe Vizitë e shkurtër në Zvërnec. Vazhdimi i udhëtimit për në Berat. Fjetje dhe Darkë në Hotel.
Dita e Dytë
Mëngjesi në Hotel. Vizitë e Kalasë dhe Qytetit. Nisja për në Corovodë. Ndalese e shkrutër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Osumit. Qëndrimi rreth 2 orë. Vazhdimi për te Gjurma e Abas Aliut. Kthimi për në Ujëvarën e Bogovës. Nisja për në Belsh. Ndalesë buzë liqenit te Belshit. Kthimi për në Tiranë.

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 1 natë në Berat
- Mëngjese dhe Darka në Hotel
- Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Fundjavë në Berat, Zvërnec

Datat e nisjeve
Nisja: 26-06-2021
Çmimi Total

110 €
Data të tjera
Nisja: 19-06-2021
19 Qershor
Çmimi Total

110 €
Nisja: 03-07-2021
3 Korrik
Çmimi Total

110 €

s