info@plazh.com +35542233997

Pushime në Antalya dhe Pamukkale

1198 €

Detajet e turit


Dita e Parë. 
Fluturimi për në Antalya nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 16.30. Mbrritja në Antalya në orën 22.15. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Stamboll në 08.00. Transferta nga Aeroporti në Hotel Akgun 5* në Stamboll.
Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 15.00. Mbrritja në Tiranë në 15.45.

Hotel Fun and Sun River UAI 5* Side, Antalya
Hotel Adempira HB 5* Pamukkale
Hotel Akgun BB 5* Stamboll

Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.
- All Inclusive në Antalya, Mëngjeset dhe Darkat sipas programit në Pamukkale, Mëngjesin në Stamboll.
- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 


Pushime në Antalya dhe Pamukkale

Datat e nisjeve
Nisja: 30-04-2021
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 02-04-2021
2 Prill
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 09-04-2021
9 Prill
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 16-04-2021
16 Prill
Çmimi Total

1198 €
Nisja: 23-04-2021
23 Prill
Çmimi Total

1198 €

s