info@plazh.com +35542233997

Fundjavë në Valbonë, Gjakovë


Detajet e turit


Dita e Parë:
Nisja nga Tirana ne orën 06.00. Ndalesë e shkurtër në Vaun e Dejës. Mbrritja në Koman. Udhëtimi me Traget nëpër “Fjordet” e Lumit Drin nga Komani në Fierzë. Lundrimi zgjat 2 orë. Nisja nga Fierza për në Bajram Curri. Ndalesë e shkurtër në qytetit. Drekë e lirë. Nisja për në Kanionin e Shoshanit. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtimit për në Valbonë. Mbrritja në Valbonë. Pasdite, vizitë në Ujëvarën e Valbonës, në Liqenin e Xhemës dhe Mullirin e Vjetër. Fjetje dhe Darkë në Hotel.
Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pejë. Vizitë e shkurtër Kthimi për në Gjakovë. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtimit për në Rrugovë. Vizitë e shkurtër. Vazhdim i udhëtimit për në Prizren. Vizitë e Prizrenit. Drekë në Restorant në Prizren. Pasdite, kthimi për në Tiranë.


Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel në Valbonë
- Mëngjes dhe Darkë në Hotel
- Drekë në Prizren.
- Lundrimi me Traget Koman - Fierzë
- Mbrëmje Festive në Valbonë
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni nëUdhëtim 
- Udhëtimi nga Valbona për në Ujëvarë me Mjete Transporti lokale 300 Lekë pë person
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Fundjavë në Valbonë, Gjakovë

Datat e nisjeve
Nisja: 14-03-2021
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 19-06-2021
19 Qershor
Çmimi Total

118 €
Nisja: 26-06-2021
26 Qershor
Çmimi Total

118 €
Nisja: 03-07-2021
3 Korrik
Çmimi Total

118 €

s