Voskopojë, Përmet

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në orën 06.00 AM Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi i udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje në Hotel në Korçë.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi i udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë e lirë. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Fjejte në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë 

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në Përmet
- Mëngjese në Hotele
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:

- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe MuzeumeVoskopojë, Përmet

DATAT E NISJEVE
Nisja: 08-04-2023

8 Prill
Çmimi Total

138 €
Nisja: 15-04-2023

15 Prill
Çmimi Total

138 €
Nisja: 21-04-2023

21 Prill
Çmimi Total

138 €
Nisja: 29-04-2023

29 Prill
Çmimi Total

138 €